Kütüphane törenle açıldı

Vize’de “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında okuma kültürünün geliştirilmesi için bilgisayardan elektronik eğitim materyallerine, internetten zeka oyunlarına kadar çocukların ilgisini çekebilecek birç

GÜNDEM 19.02.2013 13:55:00 0
Kütüphane törenle açıldı
 PİLOT OKUL SEÇİLDİ
Önceki gün saat 11.00’da yapılan açılışa, Vize Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Gök, İl Genel Meclisi Üyeleri Nail Özden, Kenan Çiftçi ve Hasan Basri Korkmaz ile birlikte daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Metin Sezgin; “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında okullarının Ocak – 2012 ayı itibariyle ilçe genelinde “Pilot” Okul olarak seçildiğini belirterek, “Z” (Zenginleştirilmiş) Kütüphane hakkında açıklamalarda bulundu.
 
EĞİTİM KAÇINILMAZ BİR UNSUR
İlçe Kaymakamı Murat Duru ise “Vize’ye geleli 5-6 ay gibi kısa bir süre oldu. İlk geldiğim günden beri eğitimin ne kadar önemli olduğunu anlatıyorum. Çünkü eğitim bir toplumun geleceği, istikbalidir diye düşünmekteyim. Ben, önceki görev yerlerinde de Okullara ve eğitime önem ve değer vermişimdir. Bu nedenle okullarla ve eğitimle ilgili her türlü projeye destek vermekteyim. Eğitim bizler için değişmez ve kaçınılmaz bir unsurdur” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi