Üzüm yetiştiricileri bilgilendirildi

Kırklareli patentiyle milli içecek haline dönüştürülmesi hedeflenen üzüm suyuna hardal ilave edilerek hazırlanan, kendine has tat ve kokusu olan alkolsüz içecek hardaliyenin üretilmesi için talepte bulunan İlim

GÜNDEM 19.02.2013 13:47:00 0
Üzüm yetiştiricileri bilgilendirildi
NASIL ÜRETİM YEMİ KULLANILMALI?
Gıda ve Yem Şubesi Müdür Vekili Funda Eylem Özel, Mühendis Melahat Dedetürk ve Mühendis Reşat Doğan’ın Kızılcıkdere Köyünde gerçekleştirdikleri toplantıda hardaliye üretiminin yapılabilmesi için 5996 Sayılı Kanun çerçevesinde nasıl bir üretim yeri kurulmalı, konuları tartışıldı. Hardaliyenin, Kırklareli’nin milli içeceği olması yolunda kaliteli ve mevzuata uygun şartlarda üretilmesinden geçtiği vurgulandı.
 
Marmara Haber Merkezi