Çorluspor heyecanı geri gelecek

Çorlu Spor’un en büyük destekçisi ve amigosu olan Doğan Ayıklar namı değer Amigo Didi Çorlu Spor’un önce ki senelerde ki 2.lig, 3.lig ve şuan ki durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR 17.02.2013 18:14:00 0
Çorluspor heyecanı geri gelecek
Çorluspor’da 25 yıldır amigoluk yaptığını ifade eden Doğan Ayıklar “ Çorluspor’un tarihinde ki birçok başarısına tanıklık ettim, 2.lig ve 3.lig müsabakalarının atmosferini heyecanını yaşadım, Şu anda Çorluspor bana bir heyecan yaşatmasa da benim Çorlu’ya olan aşkım hiç bitmeyecektir. Eski dönemlerde Çorluspor’a bir destek vardı. Bu yapılan destek ile Çorluspor 2.lig ve 3.liglerde başarılı oldu. Ama nedense bu destek bir anda kesildi. Destek kesilince de başarısızlıklar ardı ardına geldi. Ben kendimi bildim bileli Çorlu Spor’un içindeyim, şu anda da bana soruyorlar. Çorluspor’a  amigoluk yapıyor musun diye bende yapıyorum diyorum, ama o eski heyecan inanın içimde yok” dedi.
 
“ÇORLUSPOR LİGDE KALACAKTIR”
Doğan Ayıklar, “ Çorlu’da her şeyden önce birlik beraberlik olmadığını düşünüyorum. Kendi futbolcumuzu değerlendirmiyoruz, kullanmasını bilmiyoruz, Hal böyle olunca da dışarıdaki futbolcuları kullanıyoruz. Çorlu’da ki takımlar tek çatı altında toplanmalı ve birlik beraberlik içinde hareket etmelidirler. Çorlu Belediyesi ligin ikinci devresinde Çorluspor’a destek oldu. Başkanımız Ünal Baysan ve yardımcısı Oktay Çolpan Çorluspor’a şimdi gereken desteği verdi. İkinci yarı yapılan transferler ile Çorluspor şampiyon olmasa da liginde başarılı olarak kümede kalacaktır” dedi.  Doğan ayıklar son olarak ise, “Benim için önce Çorlu Spor sonra Fenerbahçe var, ben inanıyorum ki Çorlu Spor bu yapılan destekler ile ilerleyen yıllarda bölgesel amatör lig, üçüncü lig ve ikinci ligde boy gösterecektir, yeter ki yapılan bu destekler sonlanmasın” dedi.