Karşılaşması öncesi kahvaltıda bir araya geldiler

İlçemizi Deplasmanlı Bölgesel Erekler Voleybol Ligi M Grubu’nda temsil eden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı dün Keşan Lisesi Erkek Voleybol Takımı karşılaşması

SPOR 17.02.2013 18:11:00 0
Karşılaşması öncesi kahvaltıda bir araya geldiler
Bayramoğlu Pastanesi, Deplasmanlı Bölgesel Lig’de başarılı bir sezon geçiren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımını sabah kahvaltısında ağırladı.
 
BAŞARIDAN DOLAYI MUTLUYUM
Bayramoğlu Pastanesi’nde Pazar günü gerçekleştirilen kahvaltıya Kulüp Başkanı Mehmet Danyeli, Bayramoğlu Pastanesi işletmecisi Murat Sağlam, Antrenör Serhat Alışkın ile sporcular katıldı. Kendilerine sponsor olan Bayramoğlu Pastanesine teşekkür eden Başkan Mehmet Danyeli “ Maddi ve manevi destek sağlayan bütün sponsorlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerçekten her zaman onların yanında yer almaktan dolayı gururluyuz ve mutluyuz. Takımımız bu yıl ilk defa katıldığı Deplasmanlı Bölgesel Ligde başarılı olarak inşallah üçüncü lige çıkacaktır. Bütün oyuncularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
“ÜÇÜNCÜ LİGE ÇIKACAĞIZ”
Ligde takımına güveninin sonsuz olduğunu ifade eden Antrenör Serhat Alışkın” Ligde birinci sezonumuzda iyi bir oyun ortaya koyarak ilk devreyi lider tamamladık. İkinci devrede
oynayacağımız Edirne Keşan Lisesi maçıyla güzel bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz. Kalan karşılaşmalarımızı da kazanarak hedefimiz olan üçüncü lige çıkacağız. Grupta yenilgisi olmayan tek ekip biziz. Bunu da sezon sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyoruz. Sezon başında yeni transferlerimiz olsun kulüp içerisinde olan oyuncularımız olsun hepimiz bir aile gibiyiz. Kısa bir süre içinde kaynaşarak güzel bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. Takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Oynayacağımız Edirne Keşan Lisesi maçında farkımız ortaya koyarak ikinci devreye güzel bir giriş yapacağız” dedi.