Fuhuş operasyonuna 17 gözaltı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte para karşılığı fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

GÜNDEM 17.02.2013 14:13:00 0
Fuhuş operasyonuna 17 gözaltı
2 AYLIK TAKİP
Kimlikleri ve adresleri saptanan şüphelileri 2 ay boyunca takibe alan polis ekipleri, operasyon için dün gece düğmeye bastı. Tekirdağ'ın Çorlu ve İstanbul'un Silivri İlçesi'nde 7 ev ile 1 pansiyona eş zamanlı baskın yapan polis ekipleri, 11 kadın ile onları pazarladığı öne sürülen 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Polis ekiplerinin şüphelilere ait evlerde yaptığı aramalarda fuhuştan elde edildiği düşünülen nakit para bulundu. Gözaltına alınan 17 kişi, Çorlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.
 
BİR GÜNDE 20 ERKEK
Polis ekiplerinin yaptığı teknik takipte detaylara ulaşıldı. Yurt dışından getirilen kadınların pasaportlarına el konularak zorla çalıştırıldığı ve bir gün içerisinde 20 erkekle para karşılığı birlikte olmaya zorlandığı ileri sürüldü. Ayrıca şüphelilerin açığa çıkmamak için 2 ayda bir ev değiştirdiği ve kiraladıkları evlerin giriş kat olmasına dikkat ettikleri tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Marmara Haber Merkezi