Yıldırım Holding’den TSO’ya ziyaret

Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım ve beraberindeki heyet, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

GÜNDEM 15.02.2013 14:30:00 0
Yıldırım Holding’den TSO’ya ziyaret
TEKİRDAĞ’DA YATIRIMA BAŞLADI
Ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Üyesi Galip Öge katıldı. Başkan Günay ve Meclis Üyesi Öge tarafından Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım’a Tekirdağ, Tekirdağ sanayisi, üretim potansiyeli, yatırım olanakları ile limanları hakkında bilgi verildi. Yıldırım Bey dumansız sanayi bölgesi olan Tekirdağ’da bir takım incelemenin ardından şehirden arazi satın alarak Yıldırım Holding adına Tekirdağ’a yatırımını başlatmış oldu.
 
DESTEĞE HAZIRIZ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Günay “Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım Bey’i şehrimizde görmekten dolayı çok memnunum. Yıldırım Holding 1960’tan bu yana Türkiye ve yurtdışında birçok yatırımda bulunmuş ve bu yatırımların üstesinden başarı ile gelmiş önemli bir holdingdir. Şehrimizde yatırıma başlamalarını tebrik ediyor ve bu yatırımların devamının geleceğini umut ediyorum. Şimdiden Yıldırım Holding ve çalışanlarına hayırlı olsun, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler her zaman desteğe hazırız” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi