6. yıldönümlerinde anıldılar

Keşan eski belediye başkanlarından olan ve 9 Şubat 2001 tarihinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Mehmet Gemici 12. ölüm yıldönümünde, Keşan Belediye Meclis üyesi iken 10 Şubat 2007 tarihinde geÃ?

GÜNDEM 11.02.2013 18:17:00 0
6. yıldönümlerinde anıldılar
TÖRENLE ANILDILAR
Önceki gün saat 13.30’de ilk olarak Mehmet Gemici’nin mezarı başında düzenlenen anma törenine Keşan Belediye Başkan Vekili  Yılmaz Karataşoğlu, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, Yenimuhacır Belediye Başkanı Recep Ordu, Hacı Belediye Başkanı Cevdet Karagöz, Keşan Belediye Meclis Üyeleri, CHP Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri,  DSP İlçe Başkanı Mustafa Cem Akgül , Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çok sayıda vatandaş, belediye personeli ile Gemici’nin eşi Lütfiye Gemici , kızı ve oğlu,kardeşi İsmail Gemici ile yakınları katıldı. Keşan Belediye Başkan Vekili Karataşoğlu, “Mehmet Gemici kentin sorunları ile ilgili bir Ankara ziyaretinin ardından 9 Şubat 2001 akşamı maalesef bir kalp krizi geçirerek hayata veda etti. Ben bu anlamda ilk olarak kederli ailesine, sevdiklerine ve tüm partililerime ve Keşan halkına başsağlığı diliyorum.Ailesine Allah sabırlar versin diyorum. Koca başkanıma diye hitap edeceğim. Koca başkanıma da Allahr tekrar rahmet eylesin.Nur içinde yatsın.Mekanı cennet olsun diyorum” dedi. Konuşmaların ardından emekli imam Salim Akın tarafından okunan dualarla tören sona erdi.

İSMAİL EKER DE ANILDI
Gemici’nin anma töreninin ardından İsmail Eker’in mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Buradaki törene İsmail Eker’in oğlu Ahmet Eker ve yakınları da katıldılar. Keşan Belediye Başkan Vekili Yılmaz Karataşoğlu “2004 yılında Belediye Meclis Üyesi seçilip 10 Şubat 2007’de görevi başında vefat eden İsmail Eker ağabeyimizin kabri başında bulunmaktayız. Ben ölümünün 6.yıldönümünde Eker ailesine onu sevenlerine partililerime ve tüm Keşanlı hemşehrilerime tekrar başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet etsin diyorum. “ şeklinde konuştu. Ardından Salim Akın tarafından okunan dualarla tören sona erdi.
 
Marmara Haber Merkezi