Mandalı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’nın ilçe olması nedeni ile kendisine ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunan Tekirdağ eski Milletvekili Enis Sülün ve Çorlu Belediyesi eski BaşkanÄ?

SİYASET 7.02.2013 22:17:00 0
Mandalı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
BÖLGENİN EN ÖNEMLİ İLÇELERİNDEN BİRİ OLDU
Marmaraereğlisi eski Belediye Başkanı olan ve aynı zamanda 2 dönem Tekirdağ Milletvekilliği yapan Enis Sülün ile Çorlu Belediyesi eski Başkanı Seyfettin Meriç, dün saat 14.00’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti. Kapaklı’nın, Büyükşehir Kanunu kapsamında konum itibari ile bölgenin en önemli ilçelerinden biri konumuna gelmesinden dolayı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı tebrik eden Tekirdağ eski Milletvekili Enis Sülün, alınan bu kararın başta Tekirdağ olmak üzere tüm ülke için hayırlı olmasını temenni etti. 
 
BELEDİYE FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, daha sonra Tekirdağ eski Milletvekili Enis Sülün ve Çorlu Belediyesi eski Başkanı Seyfettin Meriç’e Kapaklı Belediyesi’nin tüm birimlerini tek tek gezdirerek, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ