Hırsızlar artık gündüzleri de iş başında

İstasyon Mahallesi’nde önceki gün 17.00–18.30 saatleri arasında bir eve giren hırsız ya da hırsızlar, pencereden girdiği evden bir diz üstü bilgisayar, bir adet de kolye çalarak uzaklaştı. Henüz hava b

GÜNDEM 7.02.2013 19:52:00 0
Hırsızlar artık gündüzleri de iş başında
Son günlerde artış gösteren hırsızlık olaylarından biri de önceki gün akşam saatlerinde İstasyon Mahallesi’nde bir evde meydana geldi.
 
PENCEREDEN GİRMİŞ
Olay önceki gün 17.00–18.30 saatleri arasında İstasyon Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Caddesi Tatlı Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Babası R.S ile birlikte önceki gün saat 17.00’da çatı katında bulunan kuşlarını beslemeye çıkan E.S yaklaşık 1,5 saat sonra eve geri döndüğünde kapalı olan oturma odasının penceresinin açık olduğunu fark etti.
 
POLİS PARMAK İZİ ARADI
Masa üzerinde bulunan diz üstü bilgisayarının yerinde olmadığını fark eden E.S, yatak odasına girdiğinde de neredeyse bütün çekmecelerin boşaltıldığını ortalığın dağıtıldığını gördü. E.S haber vermesi üzerine olay yerine gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri hırsızın kimliğinin teşhis edilebilmesi için evde parmak izi aradı.
 
UMARIM EN KISA ZAMANDA YAKALANIRLAR
Yalnızca 1,5 saatliğine evden dışarı çıktığını söyleyen E.S, “Bu insanlarda hiç korku kalmamış. Güpe gündüz evlere girer oldular. Oturma odasının camından girip, benim bilgisayarımı ve eşimin de kolyesini çalıp gitmiş” dedi ve hırsız ya da hırsızların en kısa sürede yakalanmasını istedi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Marmara Haber Merkezi