Anteplioğlu Baksan Kapaklı’da

İstanbul’un değişik semtlerinde 30 işletmesi bulunan Anteplioğlu Baksan, 32. şubesini Kapaklı Pınar Bulvarı’nda hizmete açtı.

YAŞAM SAĞLIK 6.02.2013 21:06:00 0
Anteplioğlu Baksan Kapaklı’da
  KURDELEYİ MANDALI KESTİ
Önceki gün saat 15.30’da düzenlenen açılış töreninde işletmenin açılış kurdelesini Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kesti. Anteplioğlu Baksan’ın İstanbul’da bir fabrika ve 30 işyeri bulunuyor. Salih, Reşit ve Ali Yüce kardeşlerin işletmesini yaptığı Anteplioğlu Baklavaları adını taşıyan işletmelerde tatlının her türü bulunuyor.
 
HİZMETTE SINIR OLMAZ
Açılış töreni öncesinde işletme hakkında bilgiler veren Anteplioğlu Baklava Sanayi işletme sahibi Ali Yüce, baklava üretimine 1981 yılında Gaziantep’te başladıklarını ve bu güne kadar aynı mesleği en güzel şekilde icra etmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade belirterek “1981 yılında iki kardeşimle birlikte başlamış olduğumuz baklava üretimine daha sonraki yıllarda İstanbul’da devam etmeye başladık. 17 yıldır da İstanbul’da işimizi geliştirmenin uğraşı içerinde olduk. Hizmette sınır olmadığına inanıyoruz. Halkımıza baklavanın değişik lezzetlerini tattırabilme adına bir yarış içerinde olduk. Trakya’da ilk şubemizi Silivri’de kurmuştuk. Bugün Kapaklı’da 32. şubemizin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
BURADA YOK YOK
Müessesede tulumba, lokma, halka, paşa sarması, fıstıklı baklava, el baklavası, cevizli baklava, şöbiyet, özel baklava, dolma, saray sarması, kadayıf çeşitleri, fıstıklı düz kadayıf, Antep burma kadayıfı, diyar burma kadayıf ve ekmek kadayıfı gibi tatlı çeşitleri Kapaklı halkına hizmet vereceklerini söyleyen Yüce “Amacımız yurdumun güzel insanına en leziz tatlıları sunabilmektir” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ