Mağduriyetin giderilmesi için çalışıyoruz

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, yaşanan sel baskını sonrası Karahıdır Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları ziyaret edip, yapılan çalışmaları takip etti.

GÜNDEM 5.02.2013 21:58:00 0
Mağduriyetin giderilmesi için çalışıyoruz
SABAH SAATLERİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Kırklareli’ne düşen yağış miktarının mevsim normallerinin üstünde olduğunu ifade eden Çağlayan, “Yağışın şiddetli olması nedeniyle yağmur suları Karahıdır Mahallesi’ne intikal etti. Yaşanan afet ile birlikte Belediye personelim sabah saatlerinden itibaren çalışmalara başladı. Vatandaşlardan gelen yardım taleplerini değerlendiren ekiplerim anında müdahale ederek birçok yerde su tahliyesi yaptı” dedi.
 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Su baskını yaşanan yerlerde tali kanallar ve yollar açılarak suyun yönünün değiştirildiğini ifade eden Çağlayan, “Evlerini su basan vatandaşlarımızı otellere getirerek konaklamalarını sağladık.  Evlerini terk etmeyen vatandaşlarımıza ise yiyecek yardımı yapıldı. Sel felaketinin ardından Karahıdır Mahallemizde hasar tespit çalışmaları ve gerekli olan temizlik çalışmaları başlatıldı. Yağmur suyu kanal çalışmalarının bakım ve temizliği daha önceden yapılmıştı. Çalışmalar devam ediyor. Vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için bütün çalışmalar yoğun şekilde devam edecek” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi