Meslek odaları başkanları kahvaltıda bir araya geldi

Çorlu’da bulunan Meslek Odaları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu ve SGK Çorlu Şube Müdü

GÜNDEM 4.02.2013 19:52:00 0
Meslek odaları başkanları kahvaltıda bir araya geldi
DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ
Kahvaltıda konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; "Çorlu artık çok güzel olacak. Her geçen gün Çorlumuz güzelleşiyor ve yaşanabilecek bir yer haline geliyor. Çorlu'da daha güzel işler başaracağız" dedi. Meslek odalarının sorunlarını ve şikayetlerini ileten Oda Başkanları, yetkililerden de bilgiler aldılar.
 
ÇOK FAYDALI OLUYOR
Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Aktepe;  “Bu toplantılarımızı her ay düzenlemeye başladık. Çorlu'daki mesleki kuruluşlarla, esnaf odaları ile her ay toplanarak esnaf ve sanatkarın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuluyor. Bu da çok faydalı oluyor ve her geçen gün güzel çalışmalar yapıyoruz” dedi. Toplantıya; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Aktepe, Çorlu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca, Bakkallar Odası Başkanı Yusuf Gümüş, Şoförler Odası Başkanı Abdullah Baş, Madeni Eşya, Elektrikli Aletler Odası Başkanı Rüstem Duman, Terziler Odası Başkanı Nazmi Çolak, Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir, Kahveciler Odası Başkanı Metin Bak ve Berberler Odası Başkanı Coşkun Tokgöz katıldı.
 
Marmara Haber Merkezi