“İzin verilse de pazar kurmayacağız”

CHP Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan ve Belediye Meclis Üyesi ve Pazaryeri Komitesi üyesi Yılmaz Karataşoğlu ile birlikte önceki gün saat 14.45’te Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

GÜNDEM 30.01.2013 20:42:00 0
“İzin verilse de pazar kurmayacağız”
UFAK SANCILAR OLACAKTIR
Yeni düzen kurulana ve işleyişine kadar ufak tefek sancıların olacağını söyleyen Özcan “Bu sancıları en aza indirmek için de gerek meclis üyelerim, ben ve siyasi kanattan da partim elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Esnafımızın bu konuda hiçbir şüphesi olmasın. Bu arada sanki yeni bir Pazaryeri tevzi yapıyormuşuz gibi ileride hak sahibi olacakmışız gibi davranıp da ilave talepler de geliyor. Biz bunların üstesinden geliriz. Bu işi hiç yapmayıp da şimdi ilave talep getirenlere kesinlikle yer tevzi yapmayacağız. Bu başkan olarak benim, pazaryeri esnafı olarak meclis üyelerimin ve siyaseten de ilçe başkanımızın görüşüdür” diye konuştu.
 
TARİHİ LE4SİNLEŞTİRECEĞİZ
Semt pazarı ihtiyacının ortaya çıktığını söyleyen Özcan “Salı günü Cennet Bahçesi önündeki cadde Perşembe günü de Aşağı Zaferiye Mahallesi’nin Toprak Mahsulleri’nin olduğu bölgeyi semt Pazarı olarak düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu net olan bir şey değildir.Görüşmeler sürüyor. En kötü ihtimalle 3 hafta sonra semt pazarlarının kurulacağını düşünüyorum. Pazaryerimizin temelini de  Mart ayının ilk haftası içinde atmayı düşünüyoruz. Bu konuda da partimizle ve belediye meclis üyelerimizle bir görüşme yaparak bu tarihi kesinleştireceğiz” dedi.  Özcan ayrıca Güney Edirne Katı Atık Birliği Projesi’nin temelinin açılışına da muhtemelen Çevre Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katılacağını ve temel atma töreni için bakanın uygun bir zamanının beklendiğini söyledi.
 
Haber / Cihangir ARIK