Lokantacılara hijyen eğitimi

Edirne Belediye Başkanlığı, kentte lokanta işletenleri ücretsiz hijyen eğitimi veriyor. Sağlık uzmanları tarafından verilen eğitimlerde işyeri sahip ve çalışanlarına temizlik ile haşerelerle mücad

GÜNDEM 22.01.2013 21:22:00 0
Lokantacılara hijyen eğitimi
Edirne'de lokanta işletmecilerine Edirne Belediye Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak hijyen eğitimi veriliyor. Belediyenin meclis salonundaki eğitimlere ücretsiz olarak katılan işyeri sahibi ve çalışanlarına belediye bünyesindeki sağlık uzmanları tarafından temizlik ve haşerelerle mücadele konusunda görsel dersler veriliyor.
 
TURİST SAYISI ARTIYOR
Edirne Belediye Başkanı CHP'li Hamdi Sedefçi, kentin her geçen gün daha fazla turist ağırladığını ifade ederek “Anıt Kent Edirnemize her geçen gün ilgi artarken, doğru orantılı olarak şehrimize gelen turist sayısında da artış gerçekleşmektedir. Edirne Belediyesi olarak bizler de şehrimize gelen misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek için esnaf eğitimlerimize devam ediyoruz. Son olarak lokantacılar ve kebapçılar için hijyen eğitimi semineri veriyoruz. Şehrimize gelen ziyaretçilerin, memnun olarak kentimizden ayrılmalarını sağlamak için belediye kadar esnafımıza da görevler düşüyor. Belediye Başkanlığı olarak verdiğimiz bu ücretsiz seminerlere, esnafımızdan da daha fazla katılım bekliyoruz” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi