Okul bahçesi pazaryeri olacak

Keşan Belediyesi’nin Pazaryeri Projesi nedeniyle yer tesliminin firmaya yapılmasının ardından, Keşan Belediyesi de yakında başlanacak proje ile ilgili olarak pazarcı esnafının kullanacağı yerleri hazırlamaya ?

GÜNDEM 18.01.2013 19:49:00 0
Okul bahçesi pazaryeri olacak
 Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, önceki gün Pazaryeri’ne giderek burada pazaryeri esnafı ile görüştü. Başkan Karagöz, Keşan Belediye Meclis Üyesi ve Pazaryeri Komisyon Üyesi Yılmaz Karataşoğlu, Zabıta Müdürü Hüseyin Yağcı ve Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı İsmail Yüksel ile birlikte ayrıca İnönü İlköğretim Okulu Bahçesi’ne kurulacak olan Pazaryeri alanında da incelemelerde bulundu.
 
150 ESNAF YER ALACAK
Özcan, İnönü İlköğretim Okulu Bahçesi’ne toplam 150 esnafın yer alacağı bir alanın çizilerek sergi yerlerinin belirlendiğini belirterek “Bu alanda Hal Binası civarında olan ve inşaatın ilk bölümünün başlayacağı alanda kalan esnafımız kullanacak. Ayrıca köyden gelen ve sergi açan esnafımızı da İlçe Müftülük Binası önü ve arkasındaki caddede sergi açmalarına imkan tanıyacağız. Bu tür büyük projelerde sıkıntılar yaşanabilir. Ama bunlara hep beraber katlanmalıyız. Bu kararı alırken de Esnaf Odalarımızla beraber karar aldık. Ama tabi ki burada bulunan arkadaşlarımızın da görüşlerine açığız. Sizlerin de bu konuda söylemek istediğiniz varsa lütfen dile getirin biz de ona göre gerekeni yapalım” dedi.

Marmara Haber Merkezi