Cansuyu Projesi sona erdi

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nün gençleri tehlikelerden korumak amacıyla yürüttüğü Cansuyu Projesi sona erdi.

GÜNDEM 16.01.2013 21:23:00 0
Cansuyu Projesi sona erdi
Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda toplumsal bilincin oluşturulması için Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından Cansuyu Projesi hayata geçirildi.
 
2 BİN 500 ÖĞRENCİ
Proje kapsamında birçok kurumla işbirliği yapılırken, 17 lisede toplam 2 bin 591 öğrenci, 261 öğretmen, 55 veli ve Halk Eğitim Merkezi'nde kurs alan 72 kursiyer, Edirne Kapalı Cezaevi'nde görevli 110 ceza infaz memuruna yönelik de bilgilendirme seminerleri düzenlendi. .
 
VATANDAŞLARA YARDIM EDİLDİ
Toplumda gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda farkındalığın oluşması için interaktif materyaller, not defteri, kalem ve kapaklı dosyalar hazırlanarak vatandaşlara dağıtıldığını belirten yetkililer, 10 aylık süre içerisinde çok sayıda sosyal etkinliği de imza atıldığını belirtti. Engelli çocukların talebi üzerine Emniyet Müdürü Cemil Ceylan'ın devreye girmesiyle İsmail YK’nın Edirne'de konser verdiği belirtilirken,  Yıldırım Beyazıt, Yıldırım Hacısarraf, Menzilahir ve Umurbey mahallerinde ihtiyaç sahibi ailelere deyecek yardımı yapıldığı ifade edildi.
 
Marmara Haber Merkezi