Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplandı

Kırklareli “İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı önceki gün Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın başkanlığın

GÜNDEM 16.01.2013 00:22:00 0
Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplandı
Kırklareli “İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı önceki gün Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın başkanlığında yapıldı.
 
TESPİT VE ÖNERİLER DİLE GETİRİLDİ
 
Gerçekleşen toplantıda, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Kırklareli’nde eğitimin genel değerlendirilmesi, yapılacak çalışmalar, karşılaşılacak problemlerin Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda çözümleri, eğitim hizmetlerinin toplumsal ihtiyaçlara cevap vermek üzere geliştirilmesine esas olacak ilke, yöntem ve önerilerin görüşüldüğü toplantıda, toplantıya katılan katılımcılar söz alarak tespit ve önerilerini dile getirdi.
 
DEĞERLENDİRME İLE SONA ERDİ
 
Öğrenciler, veliler, okul aile birliği başkanları, esnaflar, il genel meclisi üyeleri, öğretmen ve idarecilerin konuşmaları ve önerileri ile devam eden toplantıda, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Vali Yardımcısı Taceddin Özeren, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç da konuşma yaptı. Kırklareli “İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu” Toplantısı, Vali Mustafa Yaman’ın değerlendirme konuşması ile sona erdi.
 
Marmara Haber Merkezi