Uyuşturucu şüphelilerinden 3’ü tutuklandı

Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdikleri operasyonda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye çıkarıldı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaev

GÜNDEM 11.01.2013 00:40:00 0
Uyuşturucu şüphelilerinden 3’ü tutuklandı
 Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdikleri operasyonda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye çıkarıldı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.
 
Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Grup Amirliği ekipleri Hıdırağa Mahallesi'nde daha önceden tespit ettikleri adreslere eşzamanlı olarak baskın düzenledi. 
 
4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
 
Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda H. B., D.G., İ. Ö. ve H. A. gözaltına alınırken, şüphelilerib evlerinde ve araçlarında yapılan detaylı aramalarda yaklaşık 1 kilogram 300 gram esrar, 50 paket bonzai ve 250 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi.
 
3 KİŞİ TUTUKLANDI
 
Gözaltına alınan ve sorguları yapılmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 4 kişi Çorlu Adliyesi’ne çıkarıldı. Çorlu Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılan 4 kişiden H.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, İ.Ö. H.A. ve D.G. adlı kişiler 'uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak' suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Marmara Haber Merkezi