Maceracı Çerkezköy’den geçti

12 yıldır Anadolu’nun güzelliklerini izleyicilerle buluşturan Maceracı ekibi, Kapaklı Kazak Gölü’nde çekim yaptı. 2 günlük çekim çalışmalarını tamamlayan ekip, dün Veliköy Şanlıurf

GÜNDEM 9.01.2013 23:02:00 0
Maceracı Çerkezköy’den geçti
 12 yıldır Anadolu’nun güzelliklerini izleyicilerle buluşturan Maceracı ekibi, Kapaklı Kazak Gölü’nde çekim yaptı. 2 günlük çekim çalışmalarını tamamlayan ekip, dün Veliköy Şanlıurfa Restaurant’ta yemek yerken, Kazak Gölü ile çekimin 17 Ocak saat 21.45’te Samanyolu TV’de yayınlanacağı ifade edildi.
 
Samanyolu Televizyonu’nda 12 yıldır Türkiye’nin güzelliklerini görüntüleyen maceracı ekibi geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da çekim yaptı.
 
KAPAKLI’DA ÇEKİM YAPTI
 
Maceracı yeni bölüm çekimleri için Kapaklı’ya geldi. Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı’nın, bu hafta Kapaklı Kazak Gölü’nde çekim yaptı. 2 günlük çekimlerin ardından Veliköy’de mola veren Maceracı ekibini Şanlıurfa İskender Kebap işletmecisi Sait Tabala konuk etti. Yemekte Kapaklı ve Tekirdağ genelinde yapılan çekimlerle ilgili bilgi veren Yapımcı ve Yönetmen Mustafa Gözüm, her hafta Anadolu’nun farklı bir köşesine giderek, burada o bölgenin tarihi ve kültürel zenginlikleri, insanları ve güzelliklerini ekrana taşıdıklarını belirtti.
 
GÜZEL OLMAYAN TOPRAK YOK
 
“Tekirdağ’a ilk kez geldik ve çekim yaptık” diyen Gözüm önümüzdeki hafta yayınlanacak programda Tekirdağ ve ilçelerini konu aldıklarını ifade etti. Bazı televizyon yapımcılarının Tekirdağ ve ilçelerinde malzeme olmadığı düşüncesi ile buraya gelmediklerini söyleyen Gözüm “Bizler de bu imajı kırmak adına çekimlerimizi Tekirdağ’da yaptık. Türkiye toprakları içinde güzel olmayan toprak yoktur. Vatanımızın her köşesi güzelliklerle doludur. İnsanların gözünde oluşan bu olumsuz imajı yıkmak adına Tekirdağ’a geldik ve geldiğimize de değdiğine inanıyoruz” diye konuştu.
 
KAZ YARIŞLARINI GÖRÜNTÜLEYECEĞİZ
 
Tekirdağ’ın meşhur köftesini, İnecik köyünde burma sucuğunu incelediklerini ifade eden Gözüm “Kapaklı ilçesinde Kazak gölünü gezerek bilgiler aldık. Ayrıca Karacakılavuz’da da peynir helvasının nasıl yapıldığı konusunda bilgiler aldık. Tekirdağ ve ilçelerinde bulunan vatandaşlarımız bizleri bağrına bastı. Bize gösterdikleri yakınlık ve sıcakkanlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Tekirdağ’a yeniden gelerek yine çekim yapmayı düşündüklerini ifade eden Gözüm, Veliköy’deki yemeğin ardından Marmaracık beldesine geçerek kaz yarışlarının çekimini yapacaklarını söyledi. 
 
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAYINLANACAK
 
“Program 17 Ocak saat 21.45’te Samanyolu TV’de yayınlanacak” diyen Gözüm, çekimleri 6 kişilik bir ekiple gerçekleştirdiklerini ve montaj işleminde de 2 ekip üyesinin çalıştığını söyledi. Çekimlerin 2 gün sürdüğünü ifade eden Gözüm, kendilerini ağırlayan Sait Tabala’ya da teşekkür etti. 
 
Marmara Haber Merkezi