Önce yayaya çarptı, sonra işyerine daldı

Çorlu’da kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıkıp ardından iş yerine daldı. Otomobilin kaldırımda yürürken çarptığı 23 yaşındaki Muhammet Çıray ile araçta bulunan Leyla Mutlu

GÜNDEM 9.01.2013 22:54:00 0
Önce yayaya çarptı, sonra işyerine daldı
 Çorlu’da kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıkıp ardından iş yerine daldı. Otomobilin kaldırımda yürürken çarptığı 23 yaşındaki Muhammet Çıray ile araçta bulunan Leyla Mutlu yaralandı. İşyerinde ise hasar meydana geldi.
 
KONTROLDEN ÇIKTI
 
Kaza, önceki gün Şeysinan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Acar’ın kullandığı 59 PP 946 plakalı otomobil Kumyol Caddesi'nde bir anda kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil, önce burada yürüyen Muhammet Çıray'a çarptı, daha sonra da doğalgaz yetkili servisi olan Hakan Er'e ait dükkana daldı.
 
2 KİŞİ YARALANDI
 
Kazada otomobilde bulunan 24 yaşındaki Leyla Mutlu ile yaya Muhammet Çıray yaralandı. Motoru alev alan otomobilde çıkan yangın, çevredekilerin yangın tüpleriyle müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü. Ambulansla Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü Acar kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Hakan Er'e ait dükkanda ise hasar meydana geldi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Marmara Haber Merkezi