Tunca’nın hedefi büyük

Lüleburgaz Lüksad takımı bayan güreşçisi Çiğdem Tunca 2013’teki hedeflerini anlattı. Geçtiğimiz yıllarda ilçemizi en iyi şekilde temsil eden ve başarılarıyla adından söz ettiren Tunca, baÅ?

SPOR 4.01.2013 19:42:00 0
Tunca’nın hedefi büyük
 Lüleburgaz Lüksad takımı bayan güreşçisi Çiğdem Tunca 2013’teki hedeflerini anlattı. Geçtiğimiz yıllarda ilçemizi en iyi şekilde temsil eden ve başarılarıyla adından söz ettiren Tunca, başarılarına bir yenisini daha eklemek istediğini söyledi.
 
2010 yılında Yıldız Genç Kızlar kategorisinde dünya şampiyonluğu yaşayan,2012’de de Ankara’da yapılan Büyük Kadınlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda 63 kilogramda Türkiye ikincisi olan Tunca, Türkiye 2.’liğinin yanı sıra Yunanistan’da düzenlenen Akademi Kupası’nda da beşincilik elde etmişti. Trakya Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Öğretmenliği okuyan Tunca’nın tek sıkıntısı ise sponsor.Çalışmalarını Ali Osman Kara yönetiminde sürdüren Çiğdem Tunca’nın hedefi bir Dünya şampiyonluğu daha. Tunca’nın hocası Ali Osman Kara, “ Sponsor eksiğimiz bulunuyor. Çiğdem oldukça başarılı bir şekilde kariyerini sürdürürken ona destek olacak sponsorumuz yok. Bu sorunumuzu en kısa zamanda çözmek istiyoruz” dedi.