Yılın girişimcisi seçiliyor

Lüleburgaz Belediyesi “Stratejik planla işleyen kurum” olarak 2012-2016 Stratejik Planında yer alan “Var olan potansiyeli harekete geçirmek üzere girişimcilik ruhunu teşvik eden çalışmaların devamını saÄ

GÜNDEM 4.01.2013 07:30:00 0
Yılın girişimcisi seçiliyor
Lüleburgaz Belediyesi “Stratejik planla işleyen kurum” olarak 2012-2016 Stratejik Planında yer alan “Var olan potansiyeli harekete geçirmek üzere girişimcilik ruhunu teşvik eden çalışmaların devamını sağlamak” faaliyetine yönelik Lüleburgaz’da Yılın Girişimcisini seçecek.
 
31 OCAK’TA SONA ERECEK
 
2 Ocak’ta başlayan başvurular 31 Ocak’ta sona erecek. Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, girişimcinin “Yılın Girişimcisi Seçilmeye” aday olabilmesi için; gerçek ya da tüzel kişi olması, faaliyetlerini ilçe sınırı içerisinde sürdürmesi, faaliyetlerini aynı ünvanla en az 5 yıl kesintisiz sürdürmesi gerektiği belirtilerek “Yılın Girişimcisi seçilmesi ile ilgili, Lüleburgaz’da ‘Yılın Girişimcisi Seçilmesi’ne Dair Seçme,Seçilme, Ödül Usul ve Esasları Yönergesi, Başvuru Formu ve istenilen belgeler Belediye Özel Kalem Müdürlüğünden veya Belediye İnternet Sitesinden temin edebilir. Adayların başvurularını şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvuru Formu ve istenilen belgeler 31.01.2013 Perşembe günü saat: 17.00’ye kadar Belediye Özel Kalem Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektir” denildi.
 
Marmara Haber Merkezi