Kayıp şahsın cesedi bulundu

Tekirdağ'da psikolojik sorunları nedeniyle ailesi tarafından hastaneye götürülürken kaybolan Engin Sönmez’in cesedi bulundu.

GÜNDEM 31.12.2012 20:39:00 0
Kayıp şahsın cesedi bulundu
 Tekirdağ'da psikolojik sorunları nedeniyle ailesi tarafından hastaneye götürülürken kaybolan Engin Sönmez’in cesedi bulundu.
 
Çerkezköy’de bir tekstil fabrikasında çalışan Engin Sönmez, 18 gün önce psikolojik sorunları nedeniyle ailesiyle birlikte Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki hastaneye gitmek için yola çıktı. Sönmez ve yakınlarının bulunduğu otomobil Malkara'ya geldiklerinde benzin istasyonunda mola verdi. Bu sırada Engin Sönmez, 'tuvalete gidiyorum' diyerek araçtan indi. Uzun bir süre Sönmez'in otomobile dönmemesinden şüphelenen yakınları benzin istasyonu ve çevresini aradı ancak bulamadı. Aile polise haberverdi. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada herhangi bir ize rastlanmadı. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis Engin Sözmez'in ortadan kaybolmasına ilişkin soruşturma başlattı.
 
CESEDİ DENİZ KIYISINDA BULUNDU
 
Önceki gece Tekirdağ'ın Marmara Ereğilisi'ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi Aytepe mevkiindeki Nato limanı yakınlarında balıkçılar deniz kıyısında bir erkek cesedi buldu. Durumu jandarmaya bildirmeleri üzerine olay yerine gelen ekipler geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından cesedin Engin Sönmez'e ait olduğu tespit edilirken, sağlık ocağına getirilen Sönmez'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Marmara Haber Merkezi