Dedektif imam, hırsızı ilanla arıyor

Çerkezköy’de Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Yeşil Camii İmamı Habib Önal, hırsızlarla başa çıkamayınca güvenlik kamerasındaki görüntüleri ilan haline getirdi. Cami de ilan p

GÜNDEM 30.12.2012 20:52:00 0
Dedektif imam, hırsızı ilanla arıyor
 Çerkezköy’de Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Yeşil Camii İmamı Habib Önal, hırsızlarla başa çıkamayınca güvenlik kamerasındaki görüntüleri ilan haline getirdi. Cami de ilan panosu gibi fotoğrafları yayınlıyor. 
 
Çerkezköylü imam Habib Önal, hizmete girdiği tarihten itibaren 7 yıldır çalıştığı Yeşil Camii’nin 8 kez soyulması sonrasında hem güvenlik güçlerine yardımcı olmak hem de caydırıcılık kazanmak için ilginç bir yola başvurdu.
 
HIRSIZI ARIYOR
 
Başarılı imam son 10 gün içerisinde ikinci kez soyulan camisine dadanan hırsızı, güvenlik kamerasındaki görüntülerini camide ilan panosu şeklinde yayınlayarak arıyor. Son 10 gün içerisinde gerçekleştirilen hırsızlığın aynı kişi tarafından gerçekleştirildiğini tesbit eden imam Habib Önal öncelikle kamerası görüntülerini güvenlik güçlerine verdi. Polise yardımcı olmak için ise görüntüleri fotoğraf haline getirerek camide sergiledi. Hırsızın yakalanmasında cemaatinde katkısı olacağını düşünerek hareket ettiğini belirtti.
 
Marmara Haber Merkezi