Üniversitede türkü ve şiir gecesi

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Rektörlük Kültür Merkezinde 'Türkü ve Şiir Gecesi' düzenlendi.

EĞİTİM 28.12.2012 21:41:00 0
Üniversitede türkü ve şiir gecesi
 Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Rektörlük Kültür Merkezinde "Türkü ve Şiir Gecesi" düzenlendi.
VALİ YAMAN DA ŞİİR OKUDU
Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  M. Fazıl Güler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Alaattin Yerlikaya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Sekreteri Ertuğrul Ceylan ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği gecede  Okutman Eshabil Bozkurt öncülüğünde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinden Mustafa Fatsa, Sena Gündoğdu, Cansu Yılmaz, Kaan Çalınak, Cem Topal, Musa Barmaz, Ruken Turgut, Elif Cantürk, Esin Özçelik, ,Büşra Alay, Rana Yalın, Havva Şeyma, Çağla Vardar, Başak Demirkol, İbrahim Gerekli, Ahmet Daysal, Ersin Şahan’ın oluşturduğu grup, dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Vali Mustafa Yaman da bir sürpriz yaparak gecede şiir okudu.
Marmara Haber Merkezi