Oğul Sedefçi'ye yeni başkanlık

Edirne Kulüpler Birliği ilk Olağan Genel Kurulu'nu Kervansaray Hotel'de yaparken, başkanlığa ise Edirnespor Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi getirildi.

SPOR 25.12.2012 20:07:00 0
Oğul Sedefçi
Edirne Kulüpler Birliği ilk Olağan Genel Kurulu'nu Kervansaray Hotel'de yaparken, başkanlığa ise Edirnespor Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi getirildi.
 
Edirne Kulüpler Birliği ilk Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Kervansaray Hotel'de yapılan genel kurula amatör liglerde mücadele eden kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı.
 
ÜÇ YILLIĞINA GETİRİLDİ
 
Edirne Amatör Spor Kulüpleri Birliği kurucu üyelerinden Erdoğan Öztürk, genel kurul açılışında yaptığı konuşmada toplantıya katılan tüm kulüp yöneticilerine teşekkür etti  Gündem gereği oluşan divan kurulu başkanlığını Tuncaspor yönetim üyesi İbrahim Cihan yaptı. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasından sonra seçime tek liste ile giren Edirne Spor GK Başkanı Hakan Sedefçi nin listesi üç yıllığına göreve geldi.
 
BİZLERİ ÇOK MEMNUN ETTİ
 
Edirnespor Gençlik Kulübü ve Edirne Kulüpler Birliği Hakan Sedefçi yaptığı açıklamada,  "Edirne sınırları içinde faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerin yeni kurulan Edirne Kulüpler Birliği'ne tam destek vermesi bizi gerçekten fazlası ile memnun etti. Türkiye'nin her ilinde Kulüpler Birliği bulunuyor. Edirne'de ise kısmet bugünlere imiş. Kuruluşumuzun amacı sportif girişim ve faaliyetlerinde yardımcı olma, kurum ve kuruluşlarla sürekli ilişki içinde bulunarak spor merkezleri kurulabilmesi için gerekli izin ve tahsis girişiminde bulunmak ve üyeleri ile birlikte hareket etmeyi sağlamak olacak" dedi.