Tanıtım yemeğinde bir araya geldiler

Eğitim-Öğretim faaliyetleri esnasında ihtiyaç sahibi olan gençlerimize burs katkısında bulunmak üzere kurulan “Namık Kemal Üniversitesi Öğrencilerini Destekleme Derneği, önceki akşam Piramit Salon’

GÜNDEM 25.12.2012 01:53:00 0
Tanıtım yemeğinde bir araya geldiler
Eğitim-Öğretim faaliyetleri esnasında ihtiyaç sahibi olan gençlerimize burs katkısında bulunmak üzere kurulan “Namık Kemal Üniversitesi Öğrencilerini Destekleme Derneği, önceki akşam Piramit Salon’da yemek düzenledi.
 
ÜNİVERSİTEMİZ BÜYÜDÜ
 
Düzenlenen yemeğe, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Burhan Arslan ile Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Namık Kemal Üniversitesi Öğrencilerini Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, NKÜ Dekanları, Üniversitemiz Yüksekokul Müdürleri, akademik ve idari personelimiz katıldı. Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, “Üniversitemiz büyüdü, gelişti 23 bin öğrencisi olan bir YÖK Kurumu oldu. Bünyesinde ise yurt dışından ve yurdumuzun farklı bölgelerinden değişik gelir düzeylerine sahip öğrenciler bulunuyor. Aileler çocuklarının eğitimlerini tamamlamaları için ellerinde ne var ne yok harcıyorlar. Bir kısım öğrencilerimizin ise destek olacak kimseleri yok ya da olanakları kısıtlı. Namık Kemal Üniversitesi Öğrencilerini Destekleme Derneği olarak amacımız yardımsever insanlarımızı bir araya getirerek aydınlık gelecekler oluşturmak” dedi.
 
BÜYÜK BİR AİLE OLDUK
 
NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek de  “2006 yılında kurulan Üniversitemiz bugün 1600 çalışanı ve 23 bin öğrencisiyle büyük bir aile oldu. Bu etkinliğimiz ile ihtiyacı olan öğrencilerimize katkı sağlayalım istedik. Geçen sene 50 civarında öğrencimize burs verdik. Burs alan öğrencilerimizin sayısını her geçen yıl arttırmaya çalışıyoruz. Biz istiyoruz ki tüm ihtiyacı olan öğrencilere ulaşarak burs verelim. Derneğe faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Düzenlenen yemek boyunca NKÜAraştırma Görevlisi Arda Altınkaradağ başkanlığında NKÜ Müzik Topluluğu müzik dinletisi gerçekleştirdi.
 
Marmara Haber Merkezi