Bunalıma girerek canına kıydı

Çorlu’da evli ve iki çocuk babası 57 yaşındaki Kenan Kubat girdiği bunalım sonucu evinin altında bulunan garajda intihar etti.

GÜNDEM 24.12.2012 00:39:00 0
Bunalıma girerek canına kıydı
Çorlu’da evli ve iki çocuk babası 57 yaşındaki  Kenan Kubat girdiği bunalım sonucu evinin altında bulunan garajda intihar etti.
 
GARAJDA İNTİHAR ETTİ
 
Olay, önceki gün saat 15.40 sıralarında Muhuttin Mahallesi Bağlar içi 1. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah evden çıkan Kenan Kubat’ı cep telefonu ile bir süre arayan oğlu Hüseyin Kubat babasının telefona cevap vermemesi üzerine kendisini aramaya başladı. Bir süre gittiği yerlere bakan Hüseyin Kubat, daha sonra evin altındaki garaja geldi. Burada kilitli olan kapıyı açan Hüseyin Kubat, babasının cansız bedeni ile karşılaşınca polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olay yerine güvenlik çemberi altına aldı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Kenan Kubat’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak polis ailenin ifadesine başvurdu. Soruşturma sürüyor.
 
Marmara Haber Merkezi