Hastane yönetimine hayırlı olsun ziyareti

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve TAGİD Sağlık komitesinden Çorlu Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliğine atanan Doktor Cengiz Kalkan ve Başhekimliğine atanan Uzman Dokt

GÜNDEM 19.12.2012 00:13:00 0
Hastane yönetimine hayırlı olsun ziyareti
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve TAGİD Sağlık komitesinden Çorlu Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliğine atanan Doktor Cengiz Kalkan ve Başhekimliğine atanan Uzman Doktor Yusuf Kürşat Özdamar, Başhekim Yardımcıları Uzman Doktor Azamet Cewzik ve Yunus Cem Tuncer’i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı dilediler.
 
ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENDİ
 
Ziyarete, TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan, Genel Sekreter Nihat Biçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Erdim, M İzzet Tunç, İsmail Korkut, TAGİD üyesi Yaşar Yılmaz, TAGİD Sağlık Komitesi Başkanı Doktor M. Ali Eke, Başkanvekili Genel Cerrahi Uzmanı Hakan Sunal ve TAGİD İş Hayatı Dergisi Editörü Doğukan Koçdoğan katıldı. Ziyarette konuşan TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan, bölgenin en büyük hastanelerinden olan Çorlu Devlet Hastanesi’nin vatandaşlara en iyi şartlarda hizmet verebilmesi adına önemli bir görev üstlendiğini ifade ederek herkesin yeni devlet hastanesinin yeni yönetim kadrosuna yardımcı olması gerektiğini belirtti.
 
ONKOLOJİ SERVİSİ AÇILMALI
 
Ayhan bundan sonraki süreçte de her türlü destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi. TAGİD Sağlık Komitesi Başkanvekili Genel Cerrahi Uzmanı Hakan Sunal da Çorlu’ya acilen bir onkoloji servisinin açılmasının gerekliliği ifade ederek, buna bağlı olarak Trakya Bölgesinin ve Marmara Bölgesinin bir kısmına hitap edecek bir kan merkezinin kurulmasını gerektiğini, bununla ilgili olarak TAGİD ve TAGİD sağlık komitesinin her zaman bu konuda gerekli desteğe hazır olduğunu belirtti.
 
AMAÇ HASTA MEMNUNİYETİNİ SAĞLAMAK
 
Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Hastane Yöneticisi Doktor Cengiz Kalkan da devlet hastanesinin yetki ve sorumluluk alanı olarak önemli bir nüfusa hizmet ettiğini ifade ederek, amaçlarının ilk aşamada hasta memnuniyeti sağlamak olduğunu söyledi.
 
GÖRÜŞ VE ÖNERİLERE AÇIĞIZ
 
Hastanede görev yapan bütün personelin hizmet standartlarını yükseltmek için çalışacağını ifade eden Kalkan, daha iyi hizmet verebilmek adına tüm kesimden gelebilecek görüş ve önerilere açık olduğunu belirtti. Kalkan, bir kısım eksikliklerin olabileceğini ama bu eksikliklerin en kısa zamanda el birliği ile çözüleceğini ifade etti.
 
DONANIMLI VE TECRÜBELİ BİR HASTANEYİZ
 
Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kürşat Özdamar da “Hastanemiz yeni bir hastane. Bu nokta eksikliklerin bir an önce giderilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Personel olarak çok donanımlı tecrübeli bir hastaneyiz. Çorlu ve çevre halkının gerekli sağlık hizmetinin eksiksiz ve zamanında alması için yönetim olarak gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bundan sonra yeni branşların hastaneye kazandırılması konusunda çalışmalar yapmayı düşünüyoruz” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi