TAGİD’den Jandarma Komutanı’na hayırlı olsun ziyareti

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek’i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 18.12.2012 00:06:00 0
TAGİD’den Jandarma Komutanı’na hayırlı olsun ziyareti
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek’i makamında ziyaret etti. TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan, Genel Sekreter Nihat Biçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Eerdim, İzzet Tunç, İsmail Korkut, TAGİD üyesi Yaşar Yılmaz ve TAGİD İş Hayatı Dergisi Editörü Doğukan Koçdoğan’ın katıldığı ziyarette dernek hakkında ve ilçe jandarma komutanlığının faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
 
DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
 
Ziyarette dernekle ilgili bilgiler veren Ayhan, “Derneğimiz bölgemizdeki faaliyetleri ile yaptığı projeler ile sevilen bir dernek. Şuan itibari ile üye sayımız 263’e ulaşmış durumda, bir önceki yıl çok güzel işler yaptık. Yeni dönemde de faaliyetlerimizi aynı hızda devam ettireceğiz” dedi. Bölge sanayici ve işadamlarına akılcı çözümler üreterek, üyeleri global dünyanın etkin birer aktörü haline getirme gayretinde olduklarını ifade eden Ayhan “TAGİD olarak bölgemizdeki kurumlarımıza işlerini kolaylaştırma adına gerekli destekleri her zaman vermeye hazırız” diye konuştu.
 
ALTYAPISI SAĞLAM BİR KURUMUZ
 
Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek de “Tekirdağ ve Trakya insanı çok sıcakkanlı insanlar. Henüz geleli dört ay olmasına rağmen bütün bölgeyi tanıdık çevreyi tanıdık. Çorlu sanayisi ile metropol olma yolunda ilerliyor sanayi alanında çok güzel faaliyetler var. Jandarma olarak sanayi bölgelerinin de bize bakan yönleri var. Bununla ilgili olarak yapılan IOSB çalışmaları devam ediyor. Bunun faydaları ileriki günlerde daha da çok anlaşılacak. Çevre kirliliğine bütün kamuoyu duyarlı davranmalı ve davranılıyor. İşadamlarımızın gayretleri ile bölgemiz daha hızlı kalkınacak ve güzel bir şehir olacağız” dedi. Mardin’den Çorlu’ya tayin olduğunu anımsatan Çemrek “Her bölgenin kendine has güvenlik sorunları var. Vatandaşlarımızın asayiş, güvenlik ve huzuru için ekip olarak çok donanımlı, teknolojik alt yapısı sağlam bir kurumuz” ifadesini kullandı.
 
Marmara Haber Merkezi