Tekirdağ’da kış çalışmaları

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç önceki gün Fen İşleri Müdürlüğü’nün yeni yol çalışmaları sırasında arazi kodlarını (harita altlıklarını) ölçen harita kad

GÜNDEM 11.12.2012 05:54:00 0
Tekirdağ’da kış çalışmaları
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç önceki gün Fen İşleri Müdürlüğü’nün yeni yol çalışmaları sırasında arazi kodlarını (harita altlıklarını) ölçen harita kadastro ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler alarak bir süre çalışmaları inceledi.
 
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
 
Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve Fen İşleri Müdürü Halit Eriş’ten Ertuğrul ve Hürriyet Mahallesi, Aydınpınar dere ıslahı, Müjgan Kaleli, İbrahim Candarlı caddesi ve diğer yerlerde devam eden diğer işlerle ilgili yaklaşık 1 saat brifing alan Başkan Dalgıç  Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2013 yatırım programlarına yönelik hazırlanan yatırım programı ve yol çalışmalarıyla ilgili de bilgiler edindi.  Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve Fen İşler Müdürü Halit Eriş ile arazi çalışması yaparak çalışmaları yerinde gören Başkan Dalgıç  “Yapılan çalışmaları artık sayısal veri üzerine,  bilimsel temellere dayandırarak yapıyoruz. Her yapılan çalışma paftalara işleniyor. Bu güne kadar yapılan hataların bir daha yapılmaması için bu kadar hassasiyet gösteriyoruz” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi