Asfalt çalışmaları tam gaz

2. etap sıcak asfalt yol kaplama çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Uğur Mumcu Caddesi’nde yol genişliğinin 1.5 metre arttırıldığÄ?

GÜNDEM 5.12.2012 21:31:00 0
Asfalt çalışmaları tam gaz
 Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, dün öğlen saatlerinde asfaltlama çalışmalarının yapıldığı noktalarda incelemelerde bulundu.
 
17 SOKAKTA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
 
Çerkezköy Belediyesi, ilçenin ana caddelerinde yapılan 1. etap sıcak asfalt yol yapımı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2. etap çalışmalarına Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokağı Barbaros Caddesi’ne bağlayarak başladı. Asfaltlama çalışmalarına Gazi Osman Paşa Mahallesi Beyazsu, Gökçe, Ergün, Makasçı, Butçular, Sezer, Aliağa, Akbaba, Küpdere, Kargacılar ve Akça sokaklarda devam eden ekipler, son olarak Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kosvalı Sokak ve bağlantı yolları, Şeker Sokak, Hatip Sokak, Çorbacı Sokak ve Kartal Sokak’ta asfaltlama çalışmalarını tamamladı. 
 
UĞUR MUMCU CADDESİ GENİŞLETİLİYOR
 
Asfaltlama çalışmalarının G. M. K. P. Mahallesi Karacan Sokak’ta devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Uğur Mumcu Caddesi’nde ekiplerimiz yol genişletme çalışması yapıyor. Cadde yaklaşık 1.5 metre genişletiliyor. Yol genişletme çalışmalarımızın 5 gün içinde tamamlanmasını planlıyoruz. Daha sonra bu caddemizde de asfaltlama yapacağız” dedi.   
 
SON DURAK BARBAROS CADDESİ
 
Uğur Mumcu Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarının devam ettiği sırada asfaltlama çalışmalarının da bir taraftan devam edeceğini ifade eden Başkan Ertem, “Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak, Sezer Sokak, Kahyalar Sokak ve Umut Sokak yolları da asfaltlanacak. Bağlık Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi otoban aşağısında kalan yolların da asfaltlanmasının ardından ekipler Uğur Mumcu Caddesi’ne geçerek asfaltlama çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu. Ertem, çalışmaların Barbaros Caddesi’nin Namık Kemal Bulvarı ile İtfaiye Müdürlüğü arasında kalan kısmında son bulacağını belirterek, “Tüm bu saydığımız noktalardaki asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından elimizde hala asfalt malzemesi kalırsa, bu malzemeleri de asfaltlanmayan diğer sokaklarımızda kullanacağız” dedi. 
 
HAVA ŞARTLARINA BAĞLI
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 1 milyon 750 bin TL sözleşme bedeli ile Yol Fen İnşaat firmasına ihale edilen ve yapımına 7 Kasım’da başlanılan işin, prosedüre göre 21 Aralık’ta tamamlanması gerektiğini belirterek, “Sıcak asfalt çalışması yapılan yollarımızda kaldırım çalışması da gerçekleştiriliyor. Hava şartlarının uygun olması halinde 45 gün olarak belirlenen yapım süresi daha kısa sürebilir” dedi. 
 
Haber Merkezi