Tekirdağspor Plajyoluspor maçına hazırlanıyor

Tekirdağspor’da Cumartesi günü kendi evinde 3-0 kazandığı İncirlispor maçının ardından Teknik Heyet’in verdiği iki günlük izin önceki gün sona erdi.

SPOR 5.12.2012 20:03:00 0
Tekirdağspor Plajyoluspor maçına hazırlanıyor
 Tekirdağspor’da Cumartesi günü kendi evinde 3-0 kazandığı İncirlispor maçının ardından Teknik Heyet’in verdiği iki günlük izin önceki gün sona erdi.
 
Sarı siyahlı ekip, hafta sonu deplasmanda oynayacağı İzmit Plajyoluspor maçı hazırlıklarına önceki gün yapılan tek çalışmayla start verdi.
 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
 
Tekirdağ 13 Kasım Stadyumu’nda öğleden sonra yapılan çalışmaya kontrole giden İlker ve sezonu kapatan Servet dışında tüm futbolcular katılırken, Kaleci Antrenörü Refah Kayalarlı izinli olduğu için bugünkü çalışmada yer almadı.Isınma hareketleriyle başlayan haftanın ilk çalışması, yirmi dakikalık aerobik koşuyla devam etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren çalışmanın devamında karın ve sırt çalışması yapan futbolcular, ana bölümde yarı sahada çift kale amaçlı oyun oynadı. Haftanın ilk çalışması strecthing hareketleriyle sona erdi.
 
“KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”
 
Çalışma sonunda hafta sonu oynanan İncirlispor maçıyla ilgili açıklamada bulunan Antrenör Ali Postacı” İncirlispor karşılaşmasında futbolcularımızın gösterdiği hırs ve özveriden dolayı kendilerini kutluyorum. Karşılaşmaya bakacak olursak, maça hızlı başlayarak oyunu rakip alana yığmayı başardık. İkinci bölgelere pas yapmalarını engellemek için orta alanımızı kalabalık tutuk. Kazandığımız toplarla çabuk çıkarak topu rakip defansın arkasına atarak pozisyonlar ürettik ve bunları gole çevirerek sahadan üç puanla ayrıldık. dedi.
 
“YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”
 
Postacı yaptığı açıklamada taraftarın göstermiş olduğu özveriye değinerek: ” Yoğun yağış ve soğuğa rağmen bizleri maç başından sonuna kadar destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim. Umuyorum ki bundan sonrada bu tür olumlu desteklerini sürdürerek, her zaman her yerde bizlerin yanında olacaktır. “ dedi. Postacı son olarak önümüzdeki maçlarla ilgili olarak : " Bu haftadan sonra her maça üç puan almak için çıkacağız. İlk yarıyı mümkün olduğunca yüksek puanla kapatıp, ikinci devre fikstür avantajımızı da yanımıza alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.