15 yaşında fantastik roman yazdı

Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 11. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Sahra Ceren Sahil, yazdığı “Manolya Lanetli Kalp” isimli fantastik romanını okuyucu ile buluşturdu.

TEKİRDAĞ 24.04.2024 14:40:00 0
15 yaşında fantastik roman yazdı

Küçük yaşlardan beri kitap okumanın en büyük tutkusu olduğunu söyleyen Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe bölümü öğrencisi 15 yaşındaki Sahra Ceren Sahil’in kaleme aldığı “Manolya Lanetli Kalp” isimli fantastik roman, Karina Yayınevi’nden yayınlanarak kitap raflarındaki yerini aldı. 

 

GENÇLERE KİTAP OKUMA TAVSİYESİNDE BULUNDU 

 

Abisinin kumar borcu yüzünden peşinde olan organ mafyasından kaçmaya çalışırken, karşısına çıkan ilk binaya sığınarak yardım isteyen Ceren’in, çıkışı olmayan büyülü Manolya Otel’de Axel ile yaşadıklarını konu alan fantastik romanı okuyucu ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen lise öğrencisi Sahra Ceren Sahil, “Küçüklüğümden beri kitap okumayı çok seviyorum. Sonrasında kitap yazma düşüncesi doğdu. Ve ilk kitabım “Manolya Lanetli Kalp” okuyucu ile buluştu. Umarım devamı gelir” dedi. Okumanın ve yazmanın kendisine yeni kapılar ve yeni ufuklar açtığını söyleyen Sahil, gençlere de kitap okumaları ve hayallerinin peşinden gitmeleri tavsiyesinde bulundu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU